Ofte stillede spørgsmål om dyner

Vi modtager rigtig mange spørgsmål om vores produkter, og det er vi meget glade for. Svarene på de oftest stillede spørgsmål vil vi prøve at samle i dette afsnit, så de nemt kan komme andre til glæde. Hvis du har spørgsmål, som du ikke har fået besvaret her eller andre steder på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@heavyzleep.dk

Spørgsmål: Er dynen meget varm?

Svar: Nej, der er tale om en helårsdyne, og den kan derfor bruges hele året. Fyldets sammensætning sikrer, at fugt og varme transporteres væk fra kroppen, så der opnås en dejlig, tempereret søvn.  

Spørgsmål: Larmer dynen?

Svar: Nej, slet ikke. Det kraftige stof, der omslutter fyldet, er 100 % bomuld, og derfor slipper man for larmen fra eksempelvis polyester.

Spørgsmål: Er jeres dyner allergivenlige?

Svar: Ja, vores dyner er certificerede i forhold til allergi, og det er både, hvad angår fyld og stof. Der er tale om et Nomite-bolster (stof), som beskytter mod ophobning af husstøvmider og Downafresh-dun og fjer, der sikrer hygiejne og dyrevelfærd. Du kan læse mere om vores certifikater her.

Spørgsmål: Kan jeres dyner vaskes?

Svar: Ja, de kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Men ved kun at vaske, når det er nødvendigt, beskytter du dynen og miljøet.

Spørgsmål: Hvilken dyne skal jeg vælge?

Svar: Det er meget individuelt, hvad man sover bedst med, og derfor har vi lavet en lille guide: Hvilken dyne skal man vælge?