Trustpilot

Velkommen til HeavyZleeps Søvncenter

HeavyZleeps Søvncenter er en vidensbank for søvn og søvnrelaterede emner. Her kan du finde alt fra gode råd og inspiration til dybdegående artikler og forskningsresultater. Fælles for alt, hvad du finder i Søvncentret, er, at det er udarbejdet med henblik på at understøtte forståelsen af søvn for derigennem at skabe de bedst mulige vilkår for den gode søvn.

Alt, hvad der findes i Søvncentret er gratis for alle at tilgå, og det udgør en vigtig del af de 3 søjler, der danner fundamentet for HeavyZleeps vision: at hjælpe alle til at sove det bedste, de kan!


Samarbejde er vejen til den gode søvn

HeavyZleep arbejder aktivt for åbne samarbejder mellem brugere, produktudviklere samt søvneksperter og søvnforskere. Derigennem vil vi udbygge den fælles viden om søvn og gennem sparring og deling af resultater fra egne undersøgelser er vi med til at bidrage til vigtige fremskridt og forskning for søvn. Al den viden, vi trækker ud af vores undersøgelser og samarbejder, deles her på siden, så den kan komme så mange som muligt til gode.


Artikler

Vi samler løbende vores viden og nyttige inputs i små artikler, som du kan tilgå på siden her. Artiklerne er tænkt som en hjælp til bedre at forstå søvn og de ting, der påvirker vores søvn i det daglige, men vi skriver også om os selv, vores oplevelser og om de ting, vi synes er vigtige for at opnå gode dage og gode nætter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og så får du en mail, når der ligger en ny artikel klar til at inspirere til nye måder at gribe søvnen an på.


 


Book et foredrag

Vi deler meget gerne ud af vores viden om søvn, og vi vil også meget gerne vise og fortælle en masse om vores forskellige produkter. Hvis du har interesse for en eller begge dele, så kontakt os gerne med henblik på et foredrag. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage en snak med os om de forskellige muligheder, og vi stiller ikke store krav i forhold til antal deltagere og mødefaciliteter.

Du kan kontakte os her.

 

 

Fri viden - Produktudvikling - Tilgængelig kvalitet